PUNJABI RASOI ZEIST

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 73 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Punjabi Rasoi Zeist. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 14:59 Het eten was weer heerlijk, zoals altijd. Top!
5 mei 2024 om 19:40 In 1 woord Fantastisch!! Heerlijke smaken, de garnalen curry top! En de saus van de hot wings curry die was nog lekkerder!! Knoflook brood goddelijk.
4 mei 2024 om 20:41 Het was weer heerlijk.
28 apr 2024 om 19:03 Heerlijk ! echter, graag vermelden dat er al rijst bij zit. Dan bestellen we het niet dubbel. En de hoeveelheid mede gezien behoorlijke prijs is (sorry) oprecht teleurstellend en niet voor 2 personen en zelfs 1 persoon is zelfs bedenkelijk. Jammer.
21 apr 2024 om 21:03 Heerlijk gegeten en bezorging was precies op tijd! Er had van mij wel wat meer kip in de Butter chicken mogen zitten voor het geld wat ik ervoor betaald heb!
20 apr 2024 om 21:06 Heerlijk eten, en veel! En de gerechten waren allemaal heel verschillend, dat was ook fijn.
17 apr 2024 om 20:58 Keurig op tijd heerlijk eten ga zo door
8 apr 2024 om 15:16 Heerlijk gegeten, mooie hoeveelheden. Nu afgehaald, ook al daar gaan eten, zeker een aanrader!
7 apr 2024 om 0:09 Bezorging precies op afgesproken tijd en het eten was nog goed heet. Smaak van samosa, rijst en de curry was erg lekker. Het lamsvlees was stevig, had malser mogen zijn.
5 apr 2024 om 21:26 Saag aloo was heerlijk!
5 apr 2024 om 19:18 Het eten was lekker, best prijzig en 3,49 bezorgkosten vind ik ook wel pittig. De kip was erg lekker , gegrild kan je proeven. Van mij had het linzengerecht wat minder waterig mogen zijn en wat meer compacter. Verder vond ik het erg lekker.
3 apr 2024 om 8:49 uitstekende kwaliteit en hoeveelheid eten voor twee personen. Vriendelijke punctuele bezorging.